ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
12 Ιουνίου - 24 Ιουλίου 2019


Θερινά εντατικά τμήματα προετοιμασίας για όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού της Γ Λυκείου:

Σχολές Ανθρωπιστικών και Νομικών Επιστημών

Νομικής, Ψυχολογίας, Φιλοσοφικής, Ξένων Γλωσσών, Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Δημοσιογραφίας, Πολιτικής Επιστήμης, Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών . . . 

Σχολές Επιστημών Υγείας

Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής, Νοσηλευτικής, Χημείας, Βιολογίας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας, Διατροφολογίας, Ιατρικών εργαστηρίων, Οπτικής και Οπτομετρίας . . . 

Σχολές Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών 

Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων, Πολιτικών Μηχανικών, Ναυπηγών, Αρχιτεκτονικής, Χημικών Μηχανικών, Βιολογίας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Πληροφορικής . . .

Σχολές Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής

Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Ναυτιλιακών Σπουδών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Αγροτικής Οικονομίας, Πληροφορικής, Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών . . .

Διάρκεια  7 εβδομάδες: 
από  Τετάρτη 12/06/2019  μέχρι και  Τετάρτη 24/07/2019

extra μαθήματα 5 και 19 Ιουλίου30 - 31 Αυγούστου. 

Το ωράριο θα είναι πρωινό,  4  ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα ως Πέμπτη). 

Επίσης θα λειτουργήσουν εντατικά τμήματα
αριστούχων  
για  τη  Β΄Λυκείου 
(για τους μαθητές που τελείωσαν την Α΄ Λυκείου) 
διάρκειας  4 εβδομάδων

Προγραμματίστε έγκαιρα και κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα
210 9946 945 και 210 9716 555  και ενημερωθείτε για: 


  • τις Ομάδες Προσανατολισμού

  • τις Σχολές και τα Επαγγέλματα

  • τα Επιστημονικά Πεδία

  • τα Μαθήματα Επιλογής


και να επιλέξετε το πρόγραμμα Σπουδών που σας ταιριάζει!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Στα φροντιστήρια ΑΝΕΛΙΞΗ τα θερινά τμήματα προετοιμασίας λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια και έχουν σκοπό να καλύψουν οι μαθητές μεγάλο τμήμα της ύλης των Πανελληνίων Εξετάσεων στη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να ολοκληρωθεί νωρίτερα η ύλη και να υπάρχει επαρκής χρόνος για επαναλήψεις.

Οι μαθητές που επιλέγουν τα θερινά τμήματα προετοιμασίας εκμεταλλεύονται το διάστημα που μεσολαβεί από τη λήξη των ενδοσχολικών εξετάσεων της Β' Λυκείου μέχρι τις οικογενειακές διακοπές την περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις της επόμενης χρονιάς και να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων.


Το πρόγραμμα των θερινών τμημάτων προετοιμασίας περιλαμβάνει ενισχυμένο ωρολόγιο πρόγραμμα σε σχέση με το χειμερινό, προκειμένου να καλυφθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά το διάστημα αυτό θα συνεχίσουν με την ίδια σύνθεση από τις 30/08/2019, από το σημείο της ύλης όπου σταμάτησαν.


Καλή Επιτυχία και Καλό Καλοκαίρι!

Σχεδιάζουμε από νωρίς την επιτυχία!

© φροντιστήρια     ΑΝΕΛΙΞΗ
Φαρμακίδου 2-Ηλιούπολη, τηλ. 210 9946945 και

 Γράμμου 24-Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, τηλ.: 210 9716555